A Feszl Optika május 16-án csak 12 órakor nyit!

Kedves vásárlóink!

Optikánk új kartonozó rendszer beépítése és oktatása miatt 2022. május 16-án 10 óra helyett csak 12 órakor nyit.

Megértéseteket köszönjük!

LELTÁR

❗️Kedves vásárlóink! 2022. szeptember 9-én pénteken üzletünk leltár miatt zárva tart! Megértésüket köszönjük!

Nyári szünetre mentünk!

Kedves Érdeklődő! A Feszl Optika 2022. augusztus 1-étől 14-ig zárva lesz! Első nyitvatartási nap: 2022. augusztus 15. Megértéseteket köszönjük!

A Feszl Optika május 16-án csak 12 órakor nyit!

Kedves vásárlóink! Optikánk új kartonozó rendszer beépítése és oktatása miatt 2022. május 16-án 10 óra helyett csak 12 órakor nyit. Megértéseteket köszönjük!

Az éles látás új dimenziója – Varilux X szériás multifokális szemüveglencsék

Előfordult már veled is, hogy egyszerre több tevékenységet végeztél, és minden váltáskor keresgélned kellett a fejeddel, hogy a szemüvegen keresztül hol látsz élesen? Szoktál egy időben több eszközzel, okostelefonnal, tablettel, asztali számítógéppel dolgozni és...

Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

STEPPER – Prémium minőség elérhető áron – neked is!

A STEPPER 2007 óta van jelen a magyar piacon, mégis kevesen ismerik ezt a kivételes brandet. Sokan azért támaszkodnak a gyakorlatilag mindenki által ismert klasszikus márkák termékeire, mert úgy gondolják, ezek a keretek nyújtanak igazán megbízható minőséget, pedig ez...

Írj nekünk!