STEPPER – Prémium minőség elérhető áron – neked is!

A STEPPER 2007 óta van jelen a magyar piacon, mégis kevesen ismerik ezt a kivételes brandet. Sokan azért támaszkodnak a gyakorlatilag mindenki által ismert klasszikus márkák termékeire, mert úgy gondolják, ezek a keretek nyújtanak igazán megbízható minőséget, pedig ez a kérdéskör sokkal komplexebb ennél. Azok, akik felismerik azt a tényt, hogy ahhoz, hogy a tökéletes szemüvegkeret megtalálásához ki kell mozdulni a komfortzónából olvassák tovább ezt a rövid márkabemutatót!

50 év és közel egy évszázados tapasztalat
A német STEPPER szemüveggyártó vállalat 1970-ben, Stuttgart városban született, de története egészen 1935-ig visz bennünket vissza. Hans Stepper édesapja egy kis optikai üzlet tulajdonosa volt a belvárosban, ahol Hans már tinédzserként is besegített: hamar rájött, hogy az illeszkedés és a kényelem kulcsfontosságú a szemüvegek elkészítésekor. Nem sokkal később már gyakornoki pozícióban dolgozott az akkori egyik legnagyobb szemüveggyártó vállalatnál, amely egy saját, helsinki-i stúdióhoz vezetett, ahol kézzel készült és ékkövekkel díszített szemüvegkereteket készíthetett és értékesíthetett egy tehetősebb klientúra számára. 1961-ben költözött vissza Németországba, és ahelyett, hogy a szokásos tömeggyártási technológiákat alkalmazta volna saját szemüvegei elkészítéséhez, kidolgozott egy újféle fröccsöntési eljárást, ami végül a valódi áttörést hozta számára.

„A kényelem alapja az, hogy megértsük az arc anatómiáját, és olyan szemüveget készítünk, ami harmóniát alkot a különböző arckontúrokkal.”

Hans Stepper, a STEPPER alapítója

A dizájn a DNS-ükbe van kódolva
Az immáron nemzetközi vállalat a tökéletes illeszkedés eléréséhez a modern technológiát hívta segítségül: azért, hogy szemüvegkereteik a lehető legtöbb arcformához illeszkedjenek, létrehoztak egy olyan adatbázist, amely minden etnikum sajátos vonásait magában hordozza. Így a 3D-s formatervezés során olyan tényezőket is figyelembe tudnak venni, amikkel más gyártók nemigen számolnak. Egy STEPPER keret első sorban látáskorrekciós eszköz, másodsorban divatkiegészítő, a dizájn nem előzheti meg a funkciót: a tervezés során sosem cserélődnek fel a prioritások.
Nem csak a tervezésben, de anyaghasználatban is egyedi megoldásokkal dolgoznak. A STEPPER saját fejlesztésű TX5 műanyaga olyan gyártási eljárást tesz lehetővé, amellyel az így készült keret rendkívül tartós és stabil, ezért sokkal vékonyabb, illetve az átlagnál akár 25%-kal könnyebb végeredményt is biztosíthat.
Ha fém keretekről van szó, a STEPPER család akkor sem adja lejjebb: szemüvegeik titániumból és annak egyik ötvözetéből, béta-titániumból készülnek, amelyek a világ legkönnyebb, ugyanakkor legerősebb keretalapanyagai. A béta-titánium keretek amellett, hogy pihekönnyűek és elképesztően vékonyak, rendkívül ellenállóak is: ezek a szemüvegek hosszú évekig viselőik legjobb barátai lesznek.


Akár női, akár férfi keretről legyen szó, a STEPPER kínálatában mindenki talál olyan modellt, amely jól kifejezi személyiségét.
 

Love Value – Sosem volt még olyan fontos az értékeink képviselése, mint most!
2020-tól minden megváltozik, ez már nem kérdés. A pazarlást és a határok folyamatos tologatását olyan fundamentális értékek váltják fel, mint a megbízhatóság, a tartósság vagy az állandóság. Minden egyes STEPPER modellel további hozzáadott érték jár: ha a megvásárolt kerettel valamilyen probléma adódna, akár 3 év után is tudunk alkatrészt biztosítani hozzá.

Tehát mit nyújtanak számunkra a STEPPER keretek? Értéket:

  • A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően nem korrodálódnak, tartják a színüket és a formájukat.
  • A modern gyártási eljárásoknak hála tökéletesen illeszkednek, a dizájn nem megy a funkció rovására.
  • Rendkívül rugalmasak, kezelésük pofonegyszerű.
  • Nem irritálják a bőrt, hiszen minden keret hipoallergén.
  • A különleges anyaghasználat és technológiák lehetővé tették elképesztően vékony és pillekönnyű keretek létrehozását.
  • A STEPPER keretek rendkívül tartósak, ha mégis javítani kell őket, 3 év után is tudunk alkatrészt biztosítani hozzájuk.
  • A 3D-s formatervezés által ezeknek a kereteknek nincsenek gyengepontjaik: kívül-belül tökéletesek!

Reméljük már nem kérdés, miért a STEPPER…?
A rendkívüli minőség, az örökség, a család, a modern szemlélet, és a mindig előre mutató tervek olyan termékek létrehozását tették lehetővé, amelyeknek nehéz ellenállni. A széles választékban az urbánus fiataloktól kezdve az idősebb korosztályig bárki megtalálhatja a számára tökéletes keretet. A kifinomult díszítéseik csak még magasabb szintre emelik ezeket az egyébként is megkerülhetetlen termékeket.

Ha szeretnél ennél is többet tudni a STEPPER szemüvegekről, látogass el hozzánk, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

STEPPER – Prémium minőség elérhető áron – neked is!

A STEPPER 2007 óta van jelen a magyar piacon, mégis kevesen ismerik ezt a kivételes brandet. Sokan azért támaszkodnak a gyakorlatilag mindenki által ismert klasszikus márkák termékeire, mert úgy gondolják, ezek a keretek nyújtanak igazán megbízható minőséget, pedig ez...

Írj nekünk!