STEPPER – Prémium minőség elérhető áron – neked is!

A STEPPER 2007 óta van jelen a magyar piacon, mégis kevesen ismerik ezt a kivételes brandet. Sokan azért támaszkodnak a gyakorlatilag mindenki által ismert klasszikus márkák termékeire, mert úgy gondolják, ezek a keretek nyújtanak igazán megbízható minőséget, pedig ez a kérdéskör sokkal komplexebb ennél. Azok, akik felismerik azt a tényt, hogy ahhoz, hogy a tökéletes szemüvegkeret megtalálásához ki kell mozdulni a komfortzónából olvassák tovább ezt a rövid márkabemutatót!

50 év és közel egy évszázados tapasztalat
A német STEPPER szemüveggyártó vállalat 1970-ben, Stuttgart városban született, de története egészen 1935-ig visz bennünket vissza. Hans Stepper édesapja egy kis optikai üzlet tulajdonosa volt a belvárosban, ahol Hans már tinédzserként is besegített: hamar rájött, hogy az illeszkedés és a kényelem kulcsfontosságú a szemüvegek elkészítésekor. Nem sokkal később már gyakornoki pozícióban dolgozott az akkori egyik legnagyobb szemüveggyártó vállalatnál, amely egy saját, helsinki-i stúdióhoz vezetett, ahol kézzel készült és ékkövekkel díszített szemüvegkereteket készíthetett és értékesíthetett egy tehetősebb klientúra számára. 1961-ben költözött vissza Németországba, és ahelyett, hogy a szokásos tömeggyártási technológiákat alkalmazta volna saját szemüvegei elkészítéséhez, kidolgozott egy újféle fröccsöntési eljárást, ami végül a valódi áttörést hozta számára.

„A kényelem alapja az, hogy megértsük az arc anatómiáját, és olyan szemüveget készítünk, ami harmóniát alkot a különböző arckontúrokkal.”

Hans Stepper, a STEPPER alapítója

A dizájn a DNS-ükbe van kódolva
Az immáron nemzetközi vállalat a tökéletes illeszkedés eléréséhez a modern technológiát hívta segítségül: azért, hogy szemüvegkereteik a lehető legtöbb arcformához illeszkedjenek, létrehoztak egy olyan adatbázist, amely minden etnikum sajátos vonásait magában hordozza. Így a 3D-s formatervezés során olyan tényezőket is figyelembe tudnak venni, amikkel más gyártók nemigen számolnak. Egy STEPPER keret első sorban látáskorrekciós eszköz, másodsorban divatkiegészítő, a dizájn nem előzheti meg a funkciót: a tervezés során sosem cserélődnek fel a prioritások.
Nem csak a tervezésben, de anyaghasználatban is egyedi megoldásokkal dolgoznak. A STEPPER saját fejlesztésű TX5 műanyaga olyan gyártási eljárást tesz lehetővé, amellyel az így készült keret rendkívül tartós és stabil, ezért sokkal vékonyabb, illetve az átlagnál akár 25%-kal könnyebb végeredményt is biztosíthat.
Ha fém keretekről van szó, a STEPPER család akkor sem adja lejjebb: szemüvegeik titániumból és annak egyik ötvözetéből, béta-titániumból készülnek, amelyek a világ legkönnyebb, ugyanakkor legerősebb keretalapanyagai. A béta-titánium keretek amellett, hogy pihekönnyűek és elképesztően vékonyak, rendkívül ellenállóak is: ezek a szemüvegek hosszú évekig viselőik legjobb barátai lesznek.


Akár női, akár férfi keretről legyen szó, a STEPPER kínálatában mindenki talál olyan modellt, amely jól kifejezi személyiségét.
 

Love Value – Sosem volt még olyan fontos az értékeink képviselése, mint most!
2020-tól minden megváltozik, ez már nem kérdés. A pazarlást és a határok folyamatos tologatását olyan fundamentális értékek váltják fel, mint a megbízhatóság, a tartósság vagy az állandóság. Minden egyes STEPPER modellel további hozzáadott érték jár: ha a megvásárolt kerettel valamilyen probléma adódna, akár 3 év után is tudunk alkatrészt biztosítani hozzá.

Tehát mit nyújtanak számunkra a STEPPER keretek? Értéket:

  • A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően nem korrodálódnak, tartják a színüket és a formájukat.
  • A modern gyártási eljárásoknak hála tökéletesen illeszkednek, a dizájn nem megy a funkció rovására.
  • Rendkívül rugalmasak, kezelésük pofonegyszerű.
  • Nem irritálják a bőrt, hiszen minden keret hipoallergén.
  • A különleges anyaghasználat és technológiák lehetővé tették elképesztően vékony és pillekönnyű keretek létrehozását.
  • A STEPPER keretek rendkívül tartósak, ha mégis javítani kell őket, 3 év után is tudunk alkatrészt biztosítani hozzájuk.
  • A 3D-s formatervezés által ezeknek a kereteknek nincsenek gyengepontjaik: kívül-belül tökéletesek!

Reméljük már nem kérdés, miért a STEPPER…?
A rendkívüli minőség, az örökség, a család, a modern szemlélet, és a mindig előre mutató tervek olyan termékek létrehozását tették lehetővé, amelyeknek nehéz ellenállni. A széles választékban az urbánus fiataloktól kezdve az idősebb korosztályig bárki megtalálhatja a számára tökéletes keretet. A kifinomult díszítéseik csak még magasabb szintre emelik ezeket az egyébként is megkerülhetetlen termékeket.

Ha szeretnél ennél is többet tudni a STEPPER szemüvegekről, látogass el hozzánk, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

LELTÁR

❗️Kedves vásárlóink! 2022. szeptember 9-én pénteken üzletünk leltár miatt zárva tart! Megértésüket köszönjük!

Nyári szünetre mentünk!

Kedves Érdeklődő! A Feszl Optika 2022. augusztus 1-étől 14-ig zárva lesz! Első nyitvatartási nap: 2022. augusztus 15. Megértéseteket köszönjük!

A Feszl Optika május 16-án csak 12 órakor nyit!

Kedves vásárlóink! Optikánk új kartonozó rendszer beépítése és oktatása miatt 2022. május 16-án 10 óra helyett csak 12 órakor nyit. Megértéseteket köszönjük!

Az éles látás új dimenziója – Varilux X szériás multifokális szemüveglencsék

Előfordult már veled is, hogy egyszerre több tevékenységet végeztél, és minden váltáskor keresgélned kellett a fejeddel, hogy a szemüvegen keresztül hol látsz élesen? Szoktál egy időben több eszközzel, okostelefonnal, tablettel, asztali számítógéppel dolgozni és...

Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

STEPPER – Prémium minőség elérhető áron – neked is!

A STEPPER 2007 óta van jelen a magyar piacon, mégis kevesen ismerik ezt a kivételes brandet. Sokan azért támaszkodnak a gyakorlatilag mindenki által ismert klasszikus márkák termékeire, mert úgy gondolják, ezek a keretek nyújtanak igazán megbízható minőséget, pedig ez...

Írj nekünk!