3D látásvizsgálat

A Feszl Optikában minőségi, precíz, és a lehető legalaposabb látásvizsgálati eljárásokkal dolgozunk. A látásvizsgálatot – többek között – egy 3D-s tesztsorozattal végezzük, ami a klasszikus eljárásokhoz képest sokkal gyorsabb, stresszmentesebb, ráadásul szórakoztatóbb is. A – Fritz Passmann és Dieter Kalder, elismert német optikai fejlesztőmérnökök közreműködésével megalkotott – I’Syncro lefedi a fénytörési hibák minden fontos aspektusát, így összevetve sokkal pontosabb, részletesebb eredményt ad, mint az elavult látásvizsgálati módszerek.

A VisiOffice 2 centráló berendezés dinamikus 3D szemmérése meghatározza mindkét szem egyedi forgásközéppontját, mely érték lehetővé teszi, hogy az egyéb mérési értékek összevetésével fiziológiailag tökéletesen illeszkedő szemüveget készíthessünk. A gyártó viselési tesztje alapján minimum ötször precízebb, azonnali éleslátást biztosít ez az eljárás.

A VisiOffice 2 berendezést első sorban Varilux 4D multifokális lencsék készítéséhez használjuk, ugyanis ezen típus esetében a legapróbb változások is óriási eltéréseket eredményezhetnek az éleslátásban.

A látásvizsgálat további részei: 

    • Objektív és szubjektív refrakció, amely a látásélességet ellenőrzi
    • Polateszt vizsgálat, amely kiszűri a gyakori fejfájást okozó rejtett kancsalságot,
    • Szemnyomásmérés 

Teljeskörű látásvizsgálatot előre egyeztetett időpontban végzünk, amelyre a lap alján található form kitöltésével tudsz jelentkezni. Optikánkban 14 éves kor felett vállalunk csak látásvizsgálatot. Megértésedet köszönjük!

Írj nekünk!