Lencsék és felületkezelések

A Feszl Optika minőség iránti elhivatottságát az is bizonyítja, hogy kizárólag olyan gyártók termékeivel dolgozunk, amelyek bizonyítottan magas minőséget és tökéletes látáskomfortot biztosítanak.

Optikánk évek óta Varilux Mester Optika: választékunkban minden minőségi Essilor lencse és felületkezelés megtalálható, így bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani. Elsősorban Essilor lencséket értékesítünk, mert hisszük, hogy az ő portfóliójuk valóban minden igényt maximálisan kielégít. Ők a világ vezető minőségi szemüveglencse-tervező, -gyártó és -forgalmazó vállalata, amely mindig a legújabb technológiát alkalmazza termékei előállításakor. Termékük, a Varilux a világ szintén vezető multifokális lencsemárkája, nem hiába: maximálisan személyre szabható, így minden távolságra tökéletes éleslátást biztosít rövid megszokási idővel.

A látásvizsgálat, az egyedi igények és viselési szokások alapján közösen választjuk ki a legmegfelelőbb szemüveglencsét, így más gyártók – úgy, mint a japán csúcstechnológiával gyártott HOYA vagy SEIKO, a német ZEISS, vagy a német technológiával, de itthon készülő Starlite – lencséit is figyelembe vesszük. A rugalmas hozzáállás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valóban tökéletesen illeszkedő szemüvegeket készíthessünk.

Minden nálunk készült szemüveghez ajánljuk az UV szűrős felületkezelést, hogy szemüveged ne csak látásodat tegye élessé, de meg is védje szemedet a káros fényekkel szemben. A digitális kütyük képernyői által kibocsájtott ibolya-kék fény negatívan befolyásolja alvásritmusunkat, hosszú távon pedig a retinasejteket is károsíthatja és gyorsíthatja az időskori makuladegeneráció (AMD) kialakulását. Így annak, aki számítógép előtt dolgozik, vagy sok időt tölt a laptopja előtt, elkerülhetetlen egy kékfény-szűrős szemüveg vásárlása.
Az Essilor felületkezelései számos problémára, így a káros fénykibocsátásra is nyújtanak alternatívát. A legmodernebb és legújabb felületkezeléseinkről érdeklődj üzletünkben!

Írj nekünk!