Napszemüvegek és sportszemüvegek

Szemünk védelmének két aspektusa van: az egyik a károsfény-védelem, a másik pedig a fizikai védelem.
Napszemüveget nem csak a nyári hónapokban, hanem az év minden időszakában érdemes hordani. A káros UV-fény nem csak erős napsütéskor éri szemünket, hanem gyakorlatilag mindig, amikor kint tartózkodunk. Minél több káros fény jut a szemünkbe, annál nagyobb a valószínűsége az olyan szembetegségek kialakulására, mint a szürkehályog vagy a makuladegeneráció. A legjobb taktika a megelőzés!
Kínálatunkban megtalálhatók a legelegánsabb, legmodernebb, de legsportosabb napszemüveg-modellek is. Ne bízd látásod és szemed egészségét a véletlenre, mindig hordj minőségi, leellenőrizhető forrásból származó napszemüveget!

Ahhoz, hogy kihozhassuk magunkból a maximumot, az éleslátás alapfeltétel. Nincs ez máshogy akkor sem, amikor sporttevékenységet végzünk: a megfelelő látáskörülmények biztosítása mellett egy tökéletesen illeszkedő sportszemüveg a káros behatásoktól (a szúnyogtól egészen a focilabdáig) is megvéd bennünket. Szerencsére a modern technológiának köszönhetően ma már akár korrekcióra van szükségünk, akár nem, lehetőségünk van megtalálni azt a szemüveget, ami pozitív hatással van látáskomfortunkra és eredményeinkre is egyaránt.
Minden tevékenység más-más feltételeknek megfelelő sportszemüveget igényel, így minden mozgásformának megvannak a sajátos megoldásai. Minél több időt és energiát szánsz arra, hogy valóban megtaláld a számodra tökéletes kombinációt, annál magabiztosabban fogod végezni kedvenc sporttevékenységedet.

Ahhoz, hogy megtalálhassuk számodra a tökéletes nap- és/vagy sportszemüveget, látogass el személyesen optikánkba!

Írj nekünk!