Az éles látás új dimenziója – Varilux X szériás multifokális szemüveglencsék

Előfordult már veled is, hogy egyszerre több tevékenységet végeztél, és minden váltáskor keresgélned kellett a fejeddel, hogy a szemüvegen keresztül hol látsz élesen? Szoktál egy időben több eszközzel, okostelefonnal, tablettel, asztali számítógéppel dolgozni és szeretnél könnyedén navigálni közöttük?

Kétségtelen tény, hogy a modern életforma megváltoztatta a látásunkkal kapcsolatos elvárásainkat. Egyre több feladatot végzünk egyszerre és gyorsan váltogatunk közöttük, így egyre nagyobb teret szeretnénk élesen látni- főleg közeli, karnyújtásnyi távolságban. Ezért kiemelten fontos, hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudjunk váltogatni a különböző távolságok között, így megtartva korábbi lendületünket. Ezért a Varilux X series szemüveglencséket megalkotó Essilor fejlesztői csapat erre a karnyújtásnyi távolságon belüli zónára fókuszált, hogy még dinamikusabb látásélményt biztosítsanak a szemüvegviselők számára.

Szélesebb látótér karnyújtásnyi távolságon belül

Az Essilor számos viselői teszt elvégzésével törekedett arra, hogy a Varilux X series termékeket maximálisan a vásárlók igényeire szabja, ami kiemelkedő eredményekkel járt, hiszen magas szintű elégedettséget tapasztaltunk mindennapi helyzetekben karnyújtásnyi távolságban végzett tevékenységek esetén.*

Mindez az Essilor által kifejlesztett forradalmi technológiák segítségével valósult meg.
1. Nanoptix: megszünteti a hinta effektust és ezáltal egyensúlyt biztosít mozgás közben
2. Synchroneyes: a két szem fiziológiai különbségeinek figyelembevételével extra széles látóteret biztosít
3. Xtend technológia: 7 Nanoptix részecske közös optimalizálásával a tekintet elfordítása nélkül több távolságra is éles látás lehetséges

Az új technológiák mellett, a személyre szabásban is új dimenziót teremt a Varilux X series. Különböző mérések segítségével a Varilux X multifokális szemüveglencséket a viselők anatómiai jellemzői alapján tudják optimalizálni. Egy tabletes szemkövető teszt segítségével pedig még a szemüvegviselők saját, jellegzetes közeli tekintési szokásai szerint is személyre szabhatóak a lencsék. A még tökéletesebb látás érdekében a keret adatainak és egyéni viselési paramétereinek a figyelembe vételére is van lehetőség, valamint egyes üzletekben századdioptriás pontosságú szemvizsgálat is elérhető – mint például a Feszl Optikában is. Így összességében egy 100%-ban a szemüvegviselő igényeire szabott, többszörösen optimalizált látásélményt tapasztalhatunk.

Legyen szó bármilyen látásproblémáról, az Essilor szakértő partnerei, köztük a Feszl Optika is nem csupán a világ vezető multifokális lencsemárkáját** és az Essilor legmodernebb innovációs termékeit kínáljuk, de kiváló szaktudásuknak és mérési protokolljaiknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy szemed számára a lehető legoptimálisabb megoldást javasoljuk.

Próbáld ki te is a Varilux X series termékeket!

*Forrás: Eurosyn, Franciaország (n=42). A szemüvegviselok 10 pontos skálán értékeltek ”Egyáltalán nem elégedett” és ”Teljesen elégedett” között. Elégedettségnek 7-10 pont számít (n=19-tol 42/42 tevékenységtol függoen). A szemüvegviselok az éles látással való elégedettséget értékelték multitasking közben.
** Euromonitor 2019-os adatai alapján, eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében

LELTÁR

❗️Kedves vásárlóink! 2022. szeptember 9-én pénteken üzletünk leltár miatt zárva tart! Megértésüket köszönjük!

Nyári szünetre mentünk!

Kedves Érdeklődő! A Feszl Optika 2022. augusztus 1-étől 14-ig zárva lesz! Első nyitvatartási nap: 2022. augusztus 15. Megértéseteket köszönjük!

A Feszl Optika május 16-án csak 12 órakor nyit!

Kedves vásárlóink! Optikánk új kartonozó rendszer beépítése és oktatása miatt 2022. május 16-án 10 óra helyett csak 12 órakor nyit. Megértéseteket köszönjük!

Az éles látás új dimenziója – Varilux X szériás multifokális szemüveglencsék

Előfordult már veled is, hogy egyszerre több tevékenységet végeztél, és minden váltáskor keresgélned kellett a fejeddel, hogy a szemüvegen keresztül hol látsz élesen? Szoktál egy időben több eszközzel, okostelefonnal, tablettel, asztali számítógéppel dolgozni és...

Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

STEPPER – Prémium minőség elérhető áron – neked is!

A STEPPER 2007 óta van jelen a magyar piacon, mégis kevesen ismerik ezt a kivételes brandet. Sokan azért támaszkodnak a gyakorlatilag mindenki által ismert klasszikus márkák termékeire, mert úgy gondolják, ezek a keretek nyújtanak igazán megbízható minőséget, pedig ez...

Írj nekünk!