Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Fedezd fel a Varilux multifokális lencsék világát te is!

 

Varilux X Series

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is. Varilux X szériás multifokális lencsék kifejezetten a X generáció számára készültek, figyelembe véve a generációk megváltozott szokásait. A lencse viselésével a 40 év feletti szemüvegviselők zavartalan aktív életmódot folytathatnak, hiszen nincs szükségük fejmozgatásra ahhoz, hogy megtalálják azt a pontját a szemüveglencsének, ahol élesen látnak. A forradalmi technológiák és a magas fokú személyre szabási lehetőségek élesebb képet és még szélesebb látóteret biztosítanak, hogy minden, ami számít csupán szempillantásnyi távolságban legyen. Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Élvezd a vizuális korlátok nélküli látást!

 

 

Varilux Comfort Max

A digitális eszközök mindennapi használata befolyásolja látásunkat, hiszen azokat szemünkhöz közel tartjuk, illetve használatuk közben hajlamosak vagyunk merev testtartást felvenni. Továbbá szemünk számára megterhelést jelenthet, a folyamatos fókuszváltás a különböző távolságokhoz való alkalmazkodás érdekében. A Varilux Comfort Max lencsék viselésével ezek a problémák megszűnhetnek, hiszen képesek éles és kényelmes látást biztosítani bármilyen távolságra. A lencsék kialakításához használt technológiának köszönhetően a látási zóna mindenki számára személyre szabott, így maximálva a tekintési irányokat. Ezáltal a Varilux Comfort Max lencsék lehetővé teszik a természetes látásélményt anélkül, hogy keresni kelljen a megfelelő kitekintési pontot vagy testtartást. Új szemüvegviselők számára tökéletes választás, hiszen a lencsék biztosítják a könnyű alkalmazkodást egész napon át. Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Élvezd az egész napos látáskomfortot!

 

Varilux Digitime

A Varilux Digitime multifokális szemüveglencsék kifejezetten a digitális környezetben tevékenykedő szemüvegviselők részére készültek. A Varilux Digitime szemüveglencsék segítik, hogy fej- és testtartásunk természetes maradjon a munkavégzés közben, így elkerülhető a nyak és hátfájdalom, a kényelmetlen munkakörnyezet. Teljes vizuális kényelmet biztosítanak, akár laptoppal való, akárasztali számítógépes munkavégzés során és kibővített olvasórészének köszönhetően a hosszantartó mobiltelefon használat sem jelent kihívást. A beépített Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is. Szemed örülni fog a kényelmes szemüvegnek, te pedig a könnyebb munkavégzésnek!

LELTÁR

❗️Kedves vásárlóink! 2022. szeptember 9-én pénteken üzletünk leltár miatt zárva tart! Megértésüket köszönjük!

Nyári szünetre mentünk!

Kedves Érdeklődő! A Feszl Optika 2022. augusztus 1-étől 14-ig zárva lesz! Első nyitvatartási nap: 2022. augusztus 15. Megértéseteket köszönjük!

A Feszl Optika május 16-án csak 12 órakor nyit!

Kedves vásárlóink! Optikánk új kartonozó rendszer beépítése és oktatása miatt 2022. május 16-án 10 óra helyett csak 12 órakor nyit. Megértéseteket köszönjük!

Az éles látás új dimenziója – Varilux X szériás multifokális szemüveglencsék

Előfordult már veled is, hogy egyszerre több tevékenységet végeztél, és minden váltáskor keresgélned kellett a fejeddel, hogy a szemüvegen keresztül hol látsz élesen? Szoktál egy időben több eszközzel, okostelefonnal, tablettel, asztali számítógéppel dolgozni és...

Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

STEPPER – Prémium minőség elérhető áron – neked is!

A STEPPER 2007 óta van jelen a magyar piacon, mégis kevesen ismerik ezt a kivételes brandet. Sokan azért támaszkodnak a gyakorlatilag mindenki által ismert klasszikus márkák termékeire, mert úgy gondolják, ezek a keretek nyújtanak igazán megbízható minőséget, pedig ez...

Írj nekünk!